Home
Kantoor : Robijnstraat 7
1812 RB Alkmaar
tel: 0644 192 165

info@paardencoach.nl

NL 31 RABO 030905 9151
kvk: 05080541 Zwolle

Vertrouwen in Paarden

Dagprogramma; vertrouwen in paarden en in jezelf

* Agenda

Transformeer uw angst voor paarden naar een kennismaking met deze prachtige dieren.
In ons werk maken we regelmatig mee dat mensen een combinatie hebben van angst en fascinatie voor paarden. Daarvoor is deze cursus speciaal ontwikkeld.

U heeft uw dochter haar liefste wens kunnen geven, een eigen pony. Maar nu merkt u dat u tekort komt om haar te kunnen ondersteunen of helpen. Wat is nou handig?, hoe moet ik dat doen?.... zijn vragen die regelmatig door uw hoofd schieten en u wilt graag ondersteuning.
Dan is dit programma, samen met de verzorgingsdag een goede basis. Hierbij zal u, vooral gericht op uw persoonlijke situatie, kennis en ervaring opdoen.

Angst is vaak een gevolg van te weinig kennis en/of ervaringen waarbij er te weinig tijd was om rustig te kijken en te leren. Op deze dag gaan we dus in alle rust de paarden en pony's ontmoeten
Uitleg wat voor dier een paard is, waarom hij bepaalde reacties vertoont en wat zijn lichaamstaal betekent, horen bij dit programma.


Vanuit dit programma hebben in de afgelopen jaren al diverse mensen de (onverwachte) stap gemaakt naar rijden met paarden en een enkeling heeft zelf een eigen paard.

Aanmeldings informatie:
* 95 euro pp, inclusief lunch
© 2017 Paard en Coach