Home
Kantoor : Robijnstraat 7
1812 RB Alkmaar
tel: 0644 192 165

info@paardencoach.nl

NL 31 RABO 030905 9151
kvk: 05080541 Zwolle

Kinder cursus (10-14 jaar)

Combinatie Cursus voor ouder en kind samen

* Agenda

Kinderen zijn veelal nog heel natuurlijk in hun benadering en rijden. De cursus is gericht op dit natuurlijk contact tussen paard en kind verder uit te bouwen.
Dit programma richt zich op het bewust worden van hun eigen gevoeligheid en de afstemming tot het paard te versterken.
Eerst richten we ons op de communicatie en de daaruit voortvloeiende relatie. Daarna is de training gericht op het omzetten van de relatie naar het rijden

De aanwezige ouder wordt actief bij het geheel betrokken. We gaan er vanuit dat u na de cursus ook zorg draagt voor het verder uitwerken van de oefeningen in de eigen situatie. Een kind van deze leeftijd leert moment- en ervaringsgericht. U bent in staat om het overzicht van het geheel te zien en dit later in stukjes aan het kind aan te bieden. Zodoende komt de kwaliteit van deze cursus werkelijk tot zijn recht.

De leeftijdsverdeling (tussen deze kindercursus en Jongerenprogramma) is een indicatie.
U als ouder kent uw kind als beste en bent vrij om te bepalen in welke groep hij/zij zich het meest zal thuis voelen. Echter indien u zich buiten deze indeling wilt aanmelden, dan eerst telefonisch overleg. Bij deze kindercursus is uw aanwezigheid verplicht. Bij de jongerencursus neemt uw kind zelfstandig deel.

Het is mogelijk om met eigen pony aan deze cursus deel te nemen voor 35 euro toeslag, inclusief weidegang,

Aanmeldings informatie:
* Programmakosten: 175 euro, incl lunch
* Deelname van 1 kind en 1 ouder
© 2017 Paard en Coach