Home
Kantoor : Robijnstraat 7
1812 RB Alkmaar
tel: 0644 192 165

info@paardencoach.nl

NL 31 RABO 030905 9151
kvk: 05080541 Zwolle

Horse Power

Communicatie, Leiderschap en Rijden

* Agenda

Dit programma is een samenvoeging van 'Leiderschap; hoe krijg je dat?' plus 'Ontspannen en Bewust paardrijden'. We bieden u een training om met uw (eigen) paard een zalige week van cursus en rijden te combineren.

Programma
De eerste dag richten we ons op de omgang en communicatie plus de daaruit voortvloeiende relatie.
De volgende twee dagen richten we ons op het meer ontspannen rijden, waarbij het rijden zonder zadel het startpunt zal zijn.

Zie voor alle overige informatie Leiderschap: hoe krijg je dat? en "Ontspannen en Bewust Paardrijden'.
De 4de dag is een rit op de veluwe in Vierhouten. Deze rit is vooral bedoelt als een lijfelijke en mentale duurtraining, dus een lange rit op laag tempo. Dit is voor elk paard goed te doen, ongeacht zijn conditie.

Balans = Rust
Paarden die vanuit de achterhand bewegen beheersen zichzelf beter; zowel mentaal als lichamelijk. Als het paard vanuit de voorhand beweegt (gepaard gaan de met teugeldruk), zal hij drukker en zenuwachtiger zijn, dan vanuit de achterhand gereden (licht teugelcontact of losse teugels) . We integreren de essenties van het sociaal gedrag van paarden en de communicatie in het rijden. Zo bouwen we een fundament om ontspannen, plezierig en veilig met paarden buiten te rijden.

Aanmeldings informatie:
* Programmakosten: 375 euro, incl lunch's en weidestalling eigen paard
* Huur paard beperkt mogelijk; extra 60 euro
* 18 uur cursus en 5 uur buitenrit.
© 2017 Paard en Coach